Videoclip

Videoclip van Video verjaardag

Door: Video verjaardag  05-04-2011
Trefwoorden: Entertainment, Kinderen, Online Media

Kinderen vinden het fantastisch om te playbacken. Wat is er dan mooier dan een videoclip te maken waarin zij zelf de artiest kunnen spelen.

Werkwijze: Het favoriete liedje van uw kind wordt omgetoverd tot professionele videoclip. Uw kind en zijn/haar vriendinnen zijn de artiest. De clip zal op verschillende plaatsen (in uw huis/tuin) worden opgenomen.

In iedere videoclip is tegenwoordig wel een verhaaltje te ontdekken. Vandaar dat wij ook, gezamenlijk met de kinderen,  een verhaaltje zullen gaan verzinnen. Een verhaallijn dat mooi bij het liedje past. Deze verhaallijn zal ook door de acteurs worden nagespeeld.

Tijdens de montage zullen er shots worden gebruikt van de verschillende optredens in uw huis en of tuin. Bijvoorbeeld: Uw kind heeft gekozen voor een snel nummer van Justin Bieber. Het openingsshot is een scene waarin de kinderen in de tuin aan het schommelen zijn. Het volgende shot is een scene waarin de kinderen in huis aan het dansen zijn etc. Op die manier komt de clip tot stand met verschillende beelden die op diverse locaties zijn geschoten. Uiteindelijk zullen de clip  en de verhaallijn tijdens de montage in elkaar verweven worden. Uw kind en de vrienden en vriendinnnen krijgen een paar dagen later het resultaat op DVD toegestuurd.

De kosten voor een videoclip zijn:
125 euro.
Deze kosten zijn als volgt opgebouwd.
1. Creatief gedeelte (wat past bij mijn kind en hoe kunnen we dit het beste vormgeven)
2. Anderhalf uur cameraman beschikbaar op locatie incl. apparatuur
3. Vier uur montage
4. Productie Master DVD

Exclusief:
Reiskostenvergoeding
Indien u meerdere DVD's wenst is dit mogelijk. De kosten per extra DVD bedragen 5 euro
Het is tevens mogelijk om per kind een gepersonificeerd DVD hoesje te maken. Ieder kind heeft dan een eigen DVD van deze unieke ochtend/middag. (een unieke gepersonificeerde DVD inclusief hoesje kost 10 euro)
Indien er langer gefilmd wenst te worden zijn de kosten hiervan 30 euro per uur.

Trefwoorden: Creatief, Entertainment, Feestje, Filmproductie, Kinderen, Kinderverjaardag, Online Media, Verjaardag, Verjaardagscadeau, Verjaardagsfeest, verjaardagsidee, Video, Videoclip, Videoproductie,