Bedrijfsvideo

Door: Vidiablo  18-03-2011
Trefwoorden: Bedrijfsfilm, Videoproductie, Audiovisuele Productie

 Maak uw bedrijf zichtbaar op het internet met de perfecte bedrijfsfilm! Internet is bij uitstek hét medium om uw bedrijf te positioneren. Uw klanten willen een beeld krijgen van uw bedrijf en haar medewerkers. Ze willen weten wat u doet en hoe u dit doet. Ze willen weten wie het gezicht achter het bedrijf is.

Een korte film op internet is de ideale manier om aan de buitenwereld te laten zien hoe uw bedrijf eruit ziet. Het geeft uw klanten de mogelijkheid een kijkje in uw keuken te nemen. Ik kan voor u een bedrijfsfilm maken waarin uw kernactiviteiten krachtig worden neergezet.

Ik kan al vanaf 425 euro een professionele bedrijfsfilm voor u verzorgen. Voor dit geld krijgt u 2 versies. Een korte versie is zeer geschikt om tijdens een beurs te presenteren. De langere versie kunt u gebruiken als video voor op uw website, of in de vorm van een reclamecampagne (tv-commercial).
Voor dit bedrag film ik een dagdeel op (verschillende) locaties. De film wordt gemonteerd en indien gewenst op Youtube geplaatst. Tevens krijgt u de beschikking over een DVD of eventueel Blu-ray DVD.

Trefwoorden: Audiovisuele Productie, Bedrijfsfilm, Bedrijfsvideo, Corporate Communication, Editen, Video produceren, Videofilm, Videoproductie