Videoclip

Door: Vidiablo  18-03-2011
Trefwoorden: Videoproductie, Audiovisuele Productie, Corporate Communication

 

Er is natuurlijk niets leuker dan om je nieuwste muzieknummer op YouTube te plaatsen, maar dan moet er natuurlijk wel een 'spetterende' video van gemaakt zijn. Maar ja, dat is natuurlijk steenduur!

Ik kan voordelig een professionele video maken voor verschillende muziekstijlen. Een langzame video voor een rustig (romantisch) nummer, of misschien juist een snelle videoclip met veel verschillende beelden en effecten voor een up-tempo nummer.


Een videoclip begint bij een bedrag van 275 euro. Voor dat bedrag bespreek ik met je wat je graag zou willen en wat het best bij jouw band past. Wellicht heb je een bepaalde stijl die je graag in de muziekvideo wilt terugzien. Misschien wil je dat je tijdens een optreden wordt gefilmd, of misschien wil je juist op een aparte locatie draaien. Hier komen we wel uit en ik kan je adviseren hoe de beelden het best op het publiek overkomen. Vervolgens wordt er een dagdeel op (verschillende) locaties gefilmd. De diverse beelden worden gemonteerd tot een pakkend verhaal en indien gewenst direct op YouTube geplaatst. Uiteraard zit een DVD (of Blu-ray) bij de prijs inbegrepen.

Trefwoorden: Audiovisuele Productie, Corporate Communication, Editen, Video produceren, Videoclip, Videofilm, Videoproductie