Vouwdozen

Afdrukken

Is Vouwdozen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jogchem v.d. Houtweg 20 , 2678 HA De Lier, Zuid-Holland

E-mail

Over Vouwdozen

De Jong Verpakking is specialist in golfkarton vouwdozen die gemaakt zijn van dubbeldik golfkarton. Daarbij gaat het dan met name om vouwdozen die de functie transportverpakking combineren met de functie displayverpakking. Daarbij zijn het juist de vouwdozen die door hun prachtige bedrukking een duidelijk en sterk merk communiceren naar alle mogelijke kopers in de supermarkt die daarbij duidelijk in het voordeel zijn. En De Jong Verpakking is ook nog eens bijzonder concurrerend met haar aanbiedingen voor deze dozen doordat het bedrijf deze vouwdozen binnen bijzonder snel en efficiënt vervaardigd worden in de eigen productie.

Kaart

Andere diensten in de buurt van De Lier Zuid-Holland

Is Vouwdozen in Jogchem v.d. Houtweg 20, De Lier Zuid-Holland 2678 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vouwdozen diensten in De Lier Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Lier Vouwdozen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Lier Zuid-Holland, 2678 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810637]