Delfgauw Manuele- en Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan der Zeven linden 169 , 2645 HV Delfgauw, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Delfgauw Manuele- en Fysiotherapie

Bij Fysio- en Manuele Therapie Delfgauw kunt u zonder verwijzing een afspraak maken voor een behandeling. In deze praktijk aan de Laan der Zeven Linden 169 kunt u terecht voor fysio- en manuele therapie. Manuele therapie wordt toegepast om bijvoorbeeld rug- en nekklachten te verbeteren. Maar ook hoofdpijn, en kaakklachten kunnen hiermee verholpen worden. Voor het jaar 2014 heeft deze praktijk met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Bij een aanvullende verzekering, wordt de therapie vergoed en betaalt u geen eigen risico. Bij Fysio- en Manuele Therapie Delfgauw zijn Ilse en Inge de manueel therapeuten, Jan Jaap start volgend jaar de opleiding manuele therapie. Inge is weer terug van zwangerschapsverlof na de geboorte van een zoon. In de tussentijd was ze vervangen door Matthijs Visser, die nu een vaste kracht is geworden. Naast zijn werk in de praktijk doceert hij aan de Hogeschool Leiden . Samen met Jan-Jaap zal Matthijs per 1 januari de avonduren op zich nemen. “In de praktijk kun je verder terecht voor medical taping”, vertelt Ilse. “Dit wordt vaak toegepast bij sportblessures. Een andere methode die in onze praktijk wordt gebruikt, is Dry Needling. Een techniek die nog vrij nieuw is waarbij de spanning in spieren, zogeheete triggerpoints worden weggeprikt met een dunne naald. Tevens hebben we een goede samenwerking met de verloskundige praktijk Vijverhof. Als zwangerfitdocent begeleid Ilse zwangeren met rug- en of bekkenbodemklachten.” Met incontinentie hoef je niet te blijven lopen. Door specifieke oefingen kan je veel bereiken.Voor meer informatie over Dry Needling, medical taping, manuele therapie of zwangerschapsbegeleiding en andere informatie betreffende de fysiotherapiepraktijk kunt u de website raadplegen. Internet: www.fysiotherapiedelfgauw.nl.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Delfgauw Zuid-Holland

Is Delfgauw Manuele- en Fysiotherapie in Laan der Zeven linden 169, Delfgauw Zuid-Holland 2645 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Delfgauw Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delfgauw Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delfgauw Zuid-Holland, 2645 HV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825633]