Vol zelfvertrouwen het podium op met True Tone Music

Door: True Tone Music  30-10-2007
Trefwoorden: Gitaar, Versterker, Pa

In de mooi aangeklede winkel van Arie van der Sman vindt u van alles wat. Akoestische, elektrische gitaren en versterkers. Basgitaren en bijbehorende versterkers. Drums, bekkens en percussie. Effectapparatuur, apparatuur voor Studio, PA en microfoons. “Daarnaast verkoop ik ook uiteenlopende problemsolvers”, zegt Arie. “Hierbij moet je denken aan gitaarsnaren, saxofoonrieten, ventielenolie, plectrums, snoeren enzovoort. Daarnaast kan men in de winkel terecht voor service, reparaties en onderhoud. Het assortiment problemsolvers zal zelfs nog worden uitgebreid.”
Arie van der Sman heeft veel met muziek, want hij is zelf actief geweest in diverse bands. Hij heeft allerlei muzieksoorten gespeeld, van blues en rock tot en met jazz. Momenteel speelt hij, samen met zijn broer, in de band Lost Lovers. Die is voornamelijk actief in de omgeving van Rotterdam en Breda. “Hiervoor werkte ik in de ICT, maar op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe opportunity, en heb ik voor de tweede keer van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mijn eigen instrumenten helemaal uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Daarom leek het me heel leuk om een eigen muziekwinkel te beginnen. Ik kan de klanten bovendien uit eigen ervaring advies geven, want ik weet als geen ander wat er mis kan gaan. Ook mijn technische achtergrond en opleiding aan de TU helpen me hierbij.”
Winkelcentrum De Emerald (het grote ronde gebouw in het midden van de Delfgauwse nieuwbouwwijk) is een heel gunstige vestigingslocatie. Het wordt omringd door duizenden huizen, want ook bijvoorbeeld Delft en Ypenburg zijn dichtbij. Muzikanten uit deze plaatsen hoeven dus voortaan niet meer ver te reizen voor goede spullen en een goed advies. Emerald is bovendien makkelijk bereikbaar vanaf de A13. “Ik denk dat deze winkel echt in een behoefte gaat voorzien”, zegt Arie. “In andere plaatsen zijn ook muziekwinkels, maar die zijn heel gespecialiseerd. Dit is veel meer een allround muziekwinkel, waar men voor gitaren, drums en geluidsapparatuur terecht kan.”
De klant weet overigens dat hij altijd iets goeds koopt bij True Tone Music. De muziekwinkel is dealer van gerenommeerde merken als Fender, Squier, G&L, Hohner, Peavey, Samson, Rivera en Hartke. “Een muziekinstrument is een luxe aankoop, maar ook een emotionele aankoop”, zegt Arie. “Je wilt er lang mee doen, dus het moet goed bij je passen. In deze winkel wordt daar rekening mee gehouden.”
Nu al kunt u bij True Tone Music binnenstappen, het assortiment is groeiend, maar na de zomer wordt de winkel met een feestje officieel geopend. “Ik ben ook de mogelijkheid aan het bekijken om dan om de zoveel tijd clinics te houden met grote namen uit de muziekwereld”, aldus Arie.

True Tone Music
Gouden Rijderplein 18-19
2645 EX Delfgauw
(015) 2510647

[email protected]

Trefwoorden: Basix, Bekken, Drumstel, Epiphone, Fender, G&l, Gitaar, Hartke, Ibanez, Luidspreker, Mondharmonica, Pa, Rivera, Snaren, Speaker, Stagg, Stemapparaat, Traceelliot, Versterker,