vakantieservice: pension voor reptielen

vakantieservice: pension voor reptielen van all-reptile

Door: all-reptile  18-08-2011
Trefwoorden: Vakantieservice, Reptielenopvang

Wie op vakantie wil, voor langer dan een paar dagen, kan zijn reptiel tijdelijk bij All-Reptile onderbrengen. Deze Vakantieservice, een pension voor reptielen, beantwoordt duidelijk aan een behoefte. Veel reptielhouders hebben blijkbaar moeite om goede verzorgers voor hun dieren te vinden als zij er voor een echte vakantie tussenuit willen. Onze klanten komen - sommige al jaren - uit het gehele land voor de Vakantieservice naar ons toe.

 

Uw dieren zitten bij ons in een rustige, afzonderlijke ruimte, in state of the art terraria. En niet, zoals elders, in een winkel naast de reptielen die te koop staan.


All-Reptile biedt deze dienst voor vrijwel alle reptielsoorten. Er zijn echter enkele uitzonderingen. Uitgesloten zijn: alle giftige reptielen, alle kikkers of andere amfibieën, waterschildpadden en reuze schildpadden (pardalis pardalis). Ook kunnen wij geen slangen boven de 3 meter plaatsen.

Trefwoorden: Reptielenopvang, Vakantieservice

Andere producten en diensten van all-reptile

voedseldieren van all-reptile thumbnail
18-08-2011

voedseldieren

Wij leveren voedseldieren voor uw reptiel waaronder: krekels, sprinkhanen, ratten, muizen, etc


Reptielenbenodigdheden van all-reptile thumbnail
18-08-2011

Reptielenbenodigdheden

Wij leveren alles voor de huisvesting van uw reptiel: terraria, lampen, bodembedekking, achterwanden, water en voerbakken, planten, etc.