AtelierOD255

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Delft 255 , 2611 HE Delft, Zuid-Holland

E-mail

Over AtelierOD255

WAT IS DE DELFTSE GIETMETHODE

De Delftse Gietmethode is een vorm van zandgieten. Met de Delftse Gietmethode is het mogelijk sieraden en objecten van goud, zilver en andere metalen snel en opvallend scherp af te gieten. Na het gieten kan de gietaarde direct weer gebruikt worden.

WIE GEBRUIKEN DE DELFTSE GIETMETHODE
De Delftse Gietmethode is ontwikkeld voor de goud- en zilversmeden. En vindt ook zijn toepassing in de modelbouw.

HET MAKEN VAN MODELLEN
Als model kan worden gebruikt een bestaand sieraad of een model wat gemaakt is van een hard materiaal zoals : plastic, harde wassoorten, hout, metaal, steen, enzovoort.

De Delftse Gietmethode is een idee van de Delftse edelsmid Hans Karreman. Vanaf de jaren 80 is Hans Karreman bezig met het experimenteren met kneedbare aarde. Na een aantal jaren is hieruit de Delftse Gietmethode ontstaan. Met deze methode is het mogelijk om sieraden en objecten in goud, zilver en andere metalen te kunnen afgieten.
De Delftse Gietmethode bestaat uit een mal en kneedbare gietaarde waarin voorwerpen snel en opvallend scherp kunnen worden afgegoten, deze aarde kan steeds opnieuw worden gebruikt en kan door de speciale samenstelling niet uitdrogen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Jewellery Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Delft Zuid-Holland

Is AtelierOD255 in Oude Delft 255, Delft Zuid-Holland 2611 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sieraden diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Sieraden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2611 HE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822150]