Bed en Breakfast Swaenenryck

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verwersdijk 132 , 2611 NL Delft, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bed en Breakfast Swaenenryck

Bij Bed & Breakfast Swaenenryck kunt u terecht voor de huur van een appartement. Onze gastenverblijven zijn gesitueerd in een gerestaureerd grachtenpand in de historische binnenstad van Delft. U kunt kiezen uit een appartement op de 1e of 2e verdieping in het grachtenpand of een historisch achterhuis in de tuin met binnenplaats. Op de begane grond is de ontbijtruimte gesitueerd en een zit-leeshoek met flat screen tv, d.v.d. speler en spelmateriaal. In de zomermaanden kunt u ook gebruik maken van de binnenplaats en bij mooi weer wordt daar ook het ontbijt geserveerd.

B&B Swaenenryck ligt op een paar minuten lopen vanaf het oude centrum met veel bezienswaardigheden, zoals de Oude en Nieuwe Kerk, het Prinsenhof, de markt met het monumentale stadhuis en het Vermeercentrum.

In de zomermaanden liggen de terrasboten van de nabijgelegen restaurants bijna voor de deur. Ook Den Haag en Rotterdam zijn met het openbaar vervoer snel bereikbaar en u kunt rechtstreeks met de tram vanuit Delft naar het strand van Scheveningen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bed & Breakfast

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bed en Breakfast Swaenenryck in Verwersdijk 132, Delft Zuid-Holland 2611 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Keuken diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Keuken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2611 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818796]