Fluisterboten varen opnieuw uit over de grachten van Delft

Fluisterboten varen opnieuw uit over de grachten van Delft van Canal Hopper Delft

Door: Canal Hopper Delft  29-03-2009
Trefwoorden: Rondvaart, Fluisterboot, Watertaxi

Canal Hopper Delft opent haar 2e vaarseizoen op 4 april 2009 tijdens De Delftse Levende Etalagedag en het Museumweekend. Leven en levendigheid, dat is wat de Delftse Levende Etalagedag brengt. In winkels, ateliers en horeca-gelegenheden staan echte mensen, die knipogen of van houding veranderen, die spontaan een dialoog beginnen, een aria zingen of een boek voorlezen aan het winkelend publiek. De Canal Hopper biedt op deze dag diverse mogelijkheden voor bijzondere vaartochten over de Delftse grachten. Op het hele uur tussen 12.00 uur en 15.00 uur vertrekken er sloepen vanaf het Vermeercentrum en Prinsenhof voor vaarten van ongeveer 30 minuten (2,50 euro per persoon).

Museumweekend
Delft heeft prachtige musea zoals het Legermuseum, Lambert van Meerten, Paul Tetar van Elven en niet te vergeten Het Prinsenhof waar Willem van Oranje is vermoord. Tijdens het Museumweekend op 4 en 5 april 2009 brengt de Canal Hopper Delft bezoekers gemakkelijk per luxe sloep over het water van en naar verschillende musea voor 2,50 euro per persoon.

Watertaxi
Canal Hopper Delft is een toeristische attractie, maar ook voor Delftenaren is de watertaxi een leuke en goedkope manier om zich van A naar B te laten vervoeren. In het centrum parkeren is immers nagenoeg onmogelijk, dus heeft Canal Hopper Delft verschillende routes om toeristen en Delftenaren van dienst te kunnen zijn met een originele, gemakkelijke en duurzame manier van reizen in de stad. De Canal Hopper Watertaxi vaart gedurende de zomermaanden elke dag van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Arrangementen
Het is ook mogelijk om de fluiterboten van Canal Hopper Delft exclusief te huren voor groepen of gezelschapen: huwelijken, jubilea, familie- en bedrijfsuitjes behoren tot de mogelijkheden. Hierbij organiseert de Canal Hopper Delft bijzondere en leuke arrangementen in samenwerking met diverse horeca en ondernemers in de stad, zoals een puzzeltocht per boot op de Delftse grachten. Het boeken van een groepsvaart kan gemakkelijk online via www.canalhopperdelft.nl. Op deze website treft men ook een overzicht aan van mogelijke arrangementen en diverse suggesties voor een bezoek aan Delft.

Achtergrond Canal Hopper Delft
Canal Hopper Delft is een initiatief van de Stichting Stunt, reïntegratiebedrijf zonder winstoogmerk. In 2008 werd het project mogelijk gemaakt door Gemeente Delft, Stichting Doen, Kringloop Delft, Kamer van Koophandel Haaglanden, Skan Fonds en het VSB-fonds. Het project is bedoeld om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt via een opstapbaan weer terug te laten keren in het reguliere arbeidsproces. Na een succesvolle introductie in 2008, vaart Canal Hopper Delft vanaf 4 april 2009 uit voor het 2e seizoen.

Trefwoorden: Fluisterboot, Rondvaart, Stichting Stunt, Watertaxi,

Contact Canal Hopper Delft

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share