CrashPlan.nl biedt ondernemers snelle en voordelige online backup oplossing

Door: Crashplan.nl Online Backup Service  01-07-2009
Trefwoorden: Computer Beveiliging, Computer Backup, Laptop Beveiliging

Hoogste snelheid tegen de laagste prijs
In een snelheidsvergelijking [1] met 29 andere aanbieders en een prijsvergelijking [2] met ruim 100 online backup aanbieders met opslagruimte in Nederland komt CrashPlan.nl met een hersteltijd van 4 minuten en een tarief van  € 0,89 per Gigabyte per jaar (€ 57,-- voor 50GB) uit de bus als de aanbieder met hoogste snelheid tegen de laagste prijs.

Zorgeloze continue backup voor bedrijven met CrashPlanPRO technologie
CrashPlan is zeer gebruiksvriendelijk te noemen en met name een geschikte oplossing voor het MKB.
De CrashPlanPRO werkt op vrijwel alle computers (Mac, Windows, Linux en Solaris) en laptops.
Het is een kwestie van instellen en klaar. Een continue backup zonder werkvertraging die data eenvoudig
herstelt. Men kiest zelf de mappen en de backup bestemming(en), en heeft voortaan altijd en overal toegang tot beschermde files. Veilig en vertrouwd.

14 dagen gratis en zonder verplichtingen op proef
De eerste twee weken is de CrashPlan.nl online back-up oplossing kosteloos. Men krijgt dan vrijblijvend de beschikking over de volledige online backup service, inclusief de software.  Is men na deze proefperiode niet overtuigd, dan deactiveert CrashPlan.nl het account en worden de data gewist. Wanneer men echter gebruik wil blijven maken van CrashPlan.nl, dan kan men via de website het gratis account omzetten in een betaald abonnement dat ieder moment opzegbaar is.

Nieuwsgierig geworden?
Op de site www.crashplan.nl treft u niet alleen de genoemde prijs- en snelheidsvergelijkingen en alle  informatie over het werken met CrashPlan.nl aan, maar ook allerlei naslagwerk over wat er zoal in de hedendaagse “backup wereld” speelt. En last but not least kunt u op de site ook lezen in welke gevallen CrashPlan.nl géén goede oplossing is.
###
CRASHPLAN.NL
Koornmarkt 42        2611 EH Delft
T 015 - 711 21 49     E info@crashplan.nl
http://www.crashplan.nl/online-backup/
[1] Snelheidsvergelijking van 30 online backup aanbieders:
http://www.crashplan.nl/online-backup/online-backup-snelheid-vergelijking.html
[2] Prijsvergelijking van 100+ online backup aanbieders:
http://www.crashplan.nl/online-backup/online-backup-prijs-vergelijking.html
###
Noot voor de redactie (niet voor publicatie): voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u bellen of mailen met C. Jacobs van CrashPlan.nl .
Te bereiken onder 015-7112149 of info@crashplan.nl
###
Tip: u kunt ook eerst zelf de proef op de som nemen. U kunt de software en dienst heel eenvoudig, gratis en zónder persoonlijk contact met CrashPlan.nl, testen.
http://www.crashplan.nl/online-backup/probeer-gratis-14-dagen.html
###

Trefwoorden: Besparen Op Online Backup, Bestanden Backup, Bestanden Reservekopie, Computer Backup, Computer Beveiliging, Computer Reservekopie, Computer Veilig, Computer Veiligheid, Laptop Beveiliging, Laptop Veiligheid, Mkb Backup, Online Backup Voor Mkb Bedrijven, Reservekopie Herstellen,