Dijksman Bedrijfshuisvesting en makelaardij, uw makelaar voor Delft en omstreken.

Door: Dijksman Bedrijfshuisvesting, Uw Makelaar  03-12-2008
Trefwoorden: Verkoop, Makelaars, Bedrijf

Dijksman Bedrijfshuisvesting en makelaardij, is een jong bedrijf dat zich heeft gevestigd in Delft. Middels een jarenlange ervaring in en rondom de Gemeente Delft met betrekking tot bedrijfsmatig onroerend goed (bedrijfsmakelaardij), kunnen wij u optimaal en vakkundig adviseren bij koop/verkoop, taxaties en verhuur of aanhuur van van kantoorruimte, bedrijfspanden, bedrijfs onroerendgoed, opslagruimte en winkels.

Naast deskundigheid en persoonlijke service van onze makelaars, hebben wij het opbouwen van een langdurige samenwerking en een vertrouwensrelatie hoog in het vaandel staan. Door onze kleinschaligheid zijn wij zeer flexibel en communiceren wij direct met onze opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat wij direct kunnen inspelen op uw behoeften.
Buiten de Gemeente Delft behoren ook Pijnacker, Delfgauw, De Lier, Den Hoorn, Rijswijk, Den Haag, Rotterdam, Naaldwijk, Haaglanden, het Westland en Voorburg tot ons werkgebied.

Landelijk zijn wij actief met de aan- en verkoop van beleggingen.

Voor al uw vragen staat Dijksman Bedrijfshuisvesting en makelaardij, u ook persoonlijk graag te woord.

Kijk voor meer informatie op: www.dijksman.nl

Trefwoorden: Aanhuur, Adviseren, Bedrijf, Bedrijfs Onroerendgoed, Bedrijfshuisvesting, Bedrijfsmakelaardij, Bedrijfsmatig Onroerend Goed, Bedrijfspanden, Beleggingen, Deskundigheid, Flexibel, Kantoorruimte, Koop, Makelaardij, Makelaars, Opdrachtgevers, Opslagruimte, Persoonlijke Service, Taxaties, Verkoop, Werkgebied, Zakensrelatie

Contact Dijksman Bedrijfshuisvesting, Uw Makelaar

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share