Eerste-koophuis.nl lanceert grootste huizen zoekmachine

Door: Eerste-koophuis.nl  03-09-2008
Trefwoorden: Huis Zoeken

Onlangs is er weer een huizenzoeksite gelanceerd. Ook zij claimen het ‘grootste aanbod’ aan huizen op hun site te hebben staan. De gedachte hierachter is dat hoe groter het aanbod van huizen is, des te meer keuze voor de potentiële huizenkoper. Het gevolg is dat de ene huizensite na de andere roept dat ze over het grootste huizenaanbod beschikken. Dit is niet zo vreemd, omdat alle huizensites elkaars content overnemen met behulp van bots. De content op huizensites is dus voor een groot deel gelijk aan elkaar. De overlappende content wordt aangevuld met unieke content van gebruikers die hun huis zelfstandig aanmelden bij een specifieke huizensite.

Omdat huizensites niet zomaar alle content van elkaar mogen overnemen, is de beschrijving van hetzelfde huis bij de ene huizensite minder uitgebreid dan bij de huizensite met de originele beschrijving. Als doorgewinterde huizenjager heb je natuurlijk geen zin om alle 20 huizensites te doorzoeken, waarbij je steeds weer allerlei verschillende voorkeuren moet opgeven voordat je de beschrijving van een huis kan zien.

Als oplossing heeft Eerste Koophuis daarom de aller-ALLERGROOTSTE huizenzoeksite gebouwd. Met de aangepaste Google zoekmachine van Eerste Koophuis kun je direct zoeken binnen de 20 grootste huizensites van Nederland zoeken.

Vul een stadsnaam, straatnaam en/of postcode in en je ziet gelijk de meest relevante resultaten binnen de huizensites. Je kunt de resultaten eenvoudig verfijnen door met één klik een specifieke huizensite te doorzoeken. Geen gedoe, gewoon snel zoeken naar een geschikte woning binnen jouw favoriete stad, wijk of straat.

Proberen? Ga naar:
http://www.eerste-koophuis.nl/huis-zoeken/huizen-zoeken

Trefwoorden: Huis Zoeken

Contact Eerste-koophuis.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share