Exact Online ontvangt als eerste SRA certificaat 2008 voor online boekhouden

Exact Online ontvangt als eerste SRA certificaat 2008 voor online boekhouden van Exact Online

Door: Exact Online  26-05-2008
Trefwoorden: Boekhouding, Boekhouden, Online Boekhouden

"SRA complimenteert Exact Online met het behalen van het SRA-certificaat."
Menno Kooreman, SRA Hoofd SBU Automatisering

Frank de Vos, directeur Exact Online: “Wij zijn er trots op dat Exact Online als eerste online boekhoudprogramma door de strenge SRA certificeringtoets van 2008 is gekomen. Het is een bewijs dat Exact Online niet alleen aan alle fiscale- en wettelijke voorwaarden voldoet maar ook aan de hoge eisen die een accountant stelt om zijn werk succesvol te kunnen uitvoeren. Door te kiezen voor Exact Online Boekhouden zijn ondernemers en accountants zeker van de juiste keuze voor nu en in de toekomst.”

Menno Kooreman, SRA Hoofd SBU Automatisering: “SRA complimenteert Exact Online met het behalen van het SRA-certificaat. We stellen vast dat dit product in relatief korte tijd is ontwikkeld en een significante groei van gebruikers heeft doorgemaakt. Het certificaat geeft aan dat Exact Online hierbij wil blijven voldoen aan de toch wel zeer kritische eisen die SRA stelt ten aanzien van gebruiksvriendelijkheid, professionaliteit en compliancy. SRA is van mening dat Exact Online een waardevolle aanvulling is op het aanbod van SaaS-toepassingen.”

* Samenwerkende Registeraccountants & Accountants-administratiekantoren

Trefwoorden: Boekhouden, Boekhouding, Boekhoudpakket, Boekhoudprogramma, Boekhoudsoftware, Internet Boekhouden, Internetboekhouden, Online Boekhouden

Contact Exact Online

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share