HintTech genomineerd voor Deloitte Technology Fast 50

Door: Hinttech  18-08-2006

DELFT, 20060818 -- HintTech is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50, de verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Deloitte, initiatiefnemer van de prestigieuze verkiezing, heeft bekend gemaakt dat de Internet software ontwikkelaar uit Delft een plaats heeft bereikt onder de genomineerden op de Nederlandse Fast 50-lijst.
HintTech is in 1997 opgericht door vijf techneuten om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar specialisten op het gebied Internettechnologie. Anno 2006, met ruim 70 professionele medewerkers in dienst, timmert HintTech hard aan de weg als leverancier van software ontwikkelaars, projectmanagers en informatiebeveiliging consultants.
De omzet van HintTech is de afgelopen jaren met meer dan 500 procent toegenomen. Voor boekjaar 2006 wordt wederom een aanzienlijke groei verwacht.

Egbert Hendriks, algemeen directeur HintTech: "Wij zijn trots op de nominatie voor Deloitte Technology Fast 50. HintTech verschilt van andere IT-dienstverleners door het leveren van specialisten met een gecombineerde kennis van DotNet en Java.". Hendriks vervolgt: "Deze gecombineerde kennis passen we toe bij top 500 organisaties in bijvoorbeeld content management projecten met Tridion. Hiermee is HintTech uniek in Nederland."