Huisartsenpraktijk Bong en Klokke

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Phoenixstraat 6 B , 2611 AL Delft, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartsenpraktijk Bong en Klokke

Mw. J.A. Bong en mw. A.R. Klokke zijn ervaren huisartsen. Zij zijn respectievelijk sinds 1996 en 2001 huisarts in Delft. Mw. Bong en mw. Klokke zijn beiden getrouwd en hebben kinderen in de lagere en middelbare schoolleeftijd. Zij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige praktijkvoering omdat dit het persoonlijke contact ten goede komt.

Vaak wordt ons gevraagd: ” bij wie ben ik nu patiënt?” Daarover het volgende; u bent bij beiden patiënt. In het ziekenhuis staan wij beiden onder de naam huisartsenpraktijk Bong & Klokke, dus als u één van onze namen noemt komt het altijd goed. En zo is het met de meeste andere hulpverleners waar we mee samenwerken.

U kunt altijd kiezen bij wie u een afspraak maakt. Het maakt ons niet uit. We zijn gewend om elkaars verslaglegging te lezen en te interpreteren. Vaak is het wel handig als u voor één bepaalde klacht al een paar keer geweest bent, om dan ook weer bij dezelfde dokter een afspraak te maken. Maar als dat u een keer niet uitkomt is het helemaal geen probleem.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Delft Zuid-Holland

Is Huisartsenpraktijk Bong en Klokke in Phoenixstraat 6 B, Delft Zuid-Holland 2611 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2611 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816508]