Insyde introduceert BusyBees.nu!

Insyde introduceert BusyBees.nu! van Insyde

Door: Insyde  23-01-2009
Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Afspraak, Bedrijfsfeest

BusyBees.nu is de eenvoudigste manier om een afspraak te plannen! Selecteer een datum, tijd en/of locatie en laat anderen online stemmen waar en wanneer de afspraak hen het beste uitkomt.

Webdesignbureau Insyde houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van websites voor klanten, maar heeft daarnaast ook een aantal websites in eigen beheer. Na het succes van onder andere TravelPortal.info, Allefietstochten.nl en Eerste-Koophuis.nl heeft Insyde onlangs BusyBees.nu gelanceerd.

BusyBees.nu is een eenvoudig hulpmiddel waarmee je zonder talloze telefoontjes een afspraak met meerdere personen kunt plannen. Denk bijvoorbeeld aan een avondje uit met vrienden, een familiebijeenkomst of een vergadering.

De persoon die een BusyBee aanmaakt selecteert diverse data en voegt daar eventueel een of meerdere tijdstippen en/of locaties aan toe. Daarna ontvangt hij twee e-mails: één met een deelnemerslink, welke hij via zijn eigen adresboek doorstuurt naar alle deelnemers en één met een beheerderslink, waarmee hij de BusyBee te allen tijde kan wijzigen of verwijderen.

Via de deelnemerslink kan een deelnemer de datum of data van zijn keuze aanvinken en opslaan. Ook kan hij opmerkingen bij de BusyBee plaatsen. De beheerder van de BusyBee krijgt steeds als iemand de BusyBee heeft ingevuld een notificatie per e-mail. De BusyBee telt het aantal stemmen per datum, zodat er uiteindelijk makkelijk besloten kan worden wat de beste dag is voor de afspraak.

Voor het maken van een BusyBee hoeft u zich niet te registreren! Kijk voor meer informatie of probeer het uit op www.BusyBees.nu!

Er zijn tevens een Engelstalige versie en een Spaanstalige versie van BusyBees beschikbaar.

Trefwoorden: Afspraak, Avondje Uit, Bedrijfsfeest, Bedrijfsuitje, Collega's, Data, Datum, Etentje, Familie, Familiebijeenkomst, Inplannen, Inroosteren, Maken, Plannen, Prik, Prikken, Reunie, Vergadering