Insyde lanceert nieuwe website Charlotte van der Waals

Insyde lanceert nieuwe website Charlotte van der Waals van Insyde

Door: Insyde  30-09-2008
Trefwoorden: Insyde, Fotoframe, Bloembolhouders

Charlotte van der Waals is een gerenommeerde naam op het gebied van industrieel ontwerp. Zij verwierf met name grote bekendheid met haar Waals World Watch, een twaalfzijdig klokje met 24 plaatsnamen, welke samen de 24 tijdzones vertegenwoordigen. Charlottes producten vormen een vast onderdeel in het assortiment van diverse design- en museumwinkels, zoals het Stedelijk Museum Amsterdam, Boymans van Beuningen Rotterdam en The Museum of Modern Art New York.

Begin dit jaar benaderde Charlotte webdesignbureau Insyde om een nieuwe website voor haar te ontwikkelen. De website moest gaan dienen als een professionele en overzichtelijke presentatie van de persoon en het merk Charlotte van der Waals, met haar producten centraal.

Insyde ontwierp voor Charlotte een tijdloze en ingetogen website met sprekende beelden en minimaal tekstgebruik en implementeerde deze met de Webmagiër, het CMS van Insyde.

De website presenteert een overzicht van Charlottes producten, met uitgebreide productdetailinformatie, zoals:

Waals World Watch

Folding Flower Vase

Waals Wallclock

Bloembolhouders

Fotoframe

Tevens beschikt de website over een overzicht van Charlottes exposities en haar CV. De website is tweetalig opgezet en zodoende zowel beschikbaar in het Nederlands als in het Engels.

Voor meer informatie, zie website Charlotte van der Waals.

Trefwoorden: Bloembolhouders, Folding Flower Vase, Fotoframe, Insyde, Waals Wallclock, Waals World Watch,