Insyde lanceert nieuwe website Laser 2000 Nederland

Insyde lanceert nieuwe website Laser 2000 Nederland van Insyde

Door: Insyde  20-06-2008
Trefwoorden: Website, Webdesignbureau, Insyde

Over Laser 2000

Laser 2000 levert lasers en aanverwante artikelen voor zowel de industrie als de wetenschap. Met vestigingen in vijftien verschillende Europese landen haalt Laser 2000 de status van Europees marktleider in fotonische producten.

De laser en lichtproducten van Laser 2000 zijn onder te verdelen in diverse productgroepen, zoals metrologische instrumenten, gespecialiseerde lichtbronnen, optische componenten, zoals filters en detectoren, lasers en oplossingen voor laserbundel sturing, laserveiligheidsproducten en motion control.

Dependances Nederland en België bedienen samen de Benelux. Waar België zich specialiseert in optische telecom en datacommunicatie, vertegenwoordigt Nederland het fotonisch productassortiment.

Werkzaamheden webdesignbureau Insyde

Laser 2000 Europa maakt gebruik van vier verschillende type websites, met een overlap in huisstijl. De oude website van Laser 2000 Benelux week wat betreft lay-out behoorlijk af van de overige drie. Zij benaderden Insyde om het design van de Nederlandse versie beter aan te laten sluiten en om de functionaliteit en structuur van de website onder de loep te nemen en aan te passen.

Insyde ontwierp een nieuwe website conform de kleurstelling van de overige drie websites, maar met een geheel eigen interface. De structuur werd opnieuw opgezet en daarmee overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. Dit geldt voor zowel de bezoeker als voor de beheerder. Dankzij de implementatie met de Webmagiër, het CMS van Insyde, is het onderhoud van de website eenvoudig en tijdbesparend.Bovendien verzorgde Insyde de zoekmachineoptimalisatie voor de nieuwe website, zodat de bezoekers de informatie van Laser 2000 eenvoudig kunnen terugvinden in de zoekmachines.

Trefwoorden: Insyde, Webdesignbureau, Website