Insyde lanceert nieuwe website Onderwijsraad

Insyde lanceert nieuwe website Onderwijsraad van Insyde

Door: Insyde  10-02-2009
Trefwoorden: Contact, Webdesign, Medewerkers

Maandagochtend 9 februari 2009 lanceerde Insyde de nieuwe website van de Onderwijsraad, het adviesorgaan van de regering en de Kamer over de hoofdlijnen van beleid en wetgeving op het gebied van het onderwijs.

Insyde ontwierp de website conform de vernieuwde huisstijl van de Onderwijsraad en volgde bij de ontwikkeling het vooraf nauwkeurig gedefinieerde functionele ontwerp.

De website werd geïmplementeerd met de Webmagiër, het CMS van Insyde, waar speciaal voor de Onderwijsraad diverse uitgebreide modules aan werden toegevoegd, zoals een publicatiemodule, een dossiermodule en verschillende modules ten behoeve van het up-to-date houden van de website.

De website richt zich zowel op professionals in het onderwijs als op geïnteresseerde burgers en informeert de bezoeker over de publicaties van de Onderwijsraad, de organisatie en de werkwijze.

Naast beschrijvingen, samenvattingen, downloads en bijbehorende persberichten van de publicaties biedt de website inzicht in de dossiers en informatie over de leden van de raad, de medewerkers, vacatures en stages en over de jaarverslagen en werkprogramma’s.

In de rubriek actueel is een overzicht van nieuwsberichten, agendapunten, Nieuwsbrieven en persberichten te vinden en kan men zich abonneren op rss-feeds voor deze items.

Tevens biedt de website uitgebreide contactcontactinformatie, inclusief een contactformulier en een routebeschrijving met behulp van Google maps, en worden veelgestelde vragen beantwoord en handige links geboden.

Het Engelstalige gedeelte van de site wordt de voor het buitenland interessante informatie beknopt samengevat.

Kijk voor meer informatie op www.onderwijsraad.nl.

Trefwoorden: Contact, Dossier, Dossiers, Insyde, Jaarverslagen, Medewerkers, Onderwijsraad, Persberichten, Publicatie, Publicaties, Raadsleden, Webdesign, Webmagiër, Werkprogramma, Werkprogramma's, Werkwijze,