Insyde lanceert nieuwe website Xbloc®

Insyde lanceert nieuwe website Xbloc® van Insyde

Door: Insyde  10-10-2008
Trefwoorden: Dmc, Xbase, Eco Xbloc

In 2001 introduceerde Delta Marine Consultants de Xbloc® ‘concrete armour unit’, een geavanceerd golfbreker element dat golfbrekers en kustlijnen beschermt tegen hoge golven. Door de specifieke vorm van de Xbloc® haken de units in elkaar en vormen ze een onwrikbaar geheel. Dit maakt de Xbloc® een zeer betrouwbare oplossing bij extreme weersomstandigheden. Bovendien is de Xbloc® economisch, eenvoudig in gebruik en ecologisch verantwoord.

Delta Marine Consultants heeft sinds de introductie van de Xbloc® niet stil gezeten en ook de Xbase® en de Eco Xbloc ® ontwikkeld. Dankzij het wereldwijd groeiende succes van Xbloc® besloot Delta Marine Consultants begin dit jaar dat de website aan vernieuwing toe was. Het bedrijf benaderde Insyde met de vraag om een nieuwe professionele en gestructureerde website te ontwikkelen.

Insyde ontwierp de nieuwe website conform de onlangs vernieuwde huisstijl van Xbloc® en implementeerde deze met de Webmagiër, het CMS van Insyde. Dankzij de Webmagiër kan Delta Marine Consultants de nieuwe website eenvoudig en zelfstandig beheren.

Insyde integreerde Google Maps in de nieuwe website, waardoor bezoekers op een interactieve kaart wereldwijd kunnen zien waar Delta Marine Consultants Xbloc® projecten uitvoert of heeft uitgevoerd.

De website informeert uitgebreid over de voordelen van het gebruik van Xbloc® en biedt technische informatie. De producten (Xbloc®, Xbase®, Eco Xbloc en Moulds) worden uitvoerig beschreven op de productdetailpagina’s en actuele informatie wordt geboden op de nieuwspagina.

Kijk voor meer informatie op de website van Xbloc®.

Trefwoorden: Dmc, Eco Xbloc, Webmagiër, Xbase, Xbloc,