Insyde vernieuwt de website van Tiggeloven BV

Insyde vernieuwt de website van Tiggeloven BV van Insyde

Door: Insyde  18-11-2008
Trefwoorden: Insyde, Tiggeloven, Verankeringssystemen

Tiggeloven verankeringssystemen BV specialiseert zich sinds 1985 in stalen en kunststof bevestigingssystemen en toebehorende gereedschappen voor de professionele markt. De website van Tiggeloven was toe aan een flinke onderhoudsbeurt en Insyde werd aangesteld om de website op te knappen.

Insyde stak de website in een nieuw jasje. Het grafisch ontwerp werd aangepast zonder de bestaande stijl en uitstraling aan te tasten. De lay-out is nu helderder en overzichtelijker voor de bezoekers van de website.

Tevens verzorgde Insyde nieuwe HTML-templates en de implementatie met de Webmagiër, het CMS van Insyde. De Webmagiër werd uitgebreid met een nieuwsmodule en diverse dynamische formulieren, zoals een contactformulier en een uitgebreid aanvraagformulier voor op maat gemaakte verankeringsplannen.

De website informeert de bezoekers onder andere over de leveranciers en verkoopvoorwaarden van Tiggeloven en maakt het mogelijk om actuele prijslijsten online in te zien of te downloaden.

Dankzij de Webmagiër is het voor de beheerder van de website van Tiggeloven b.v. nu veel eenvoudiger om de website actueel te houden.

Kijk voor meer informatie op de website van Tiggeloven BV.

Trefwoorden: Insyde, Tiggeloven, Verankeringsplan, Verankeringsplannen, Verankeringssysteem, Verankeringssystemen, Webmagiër,