Kennisuitwisselingsplatform HIP

Kennisuitwisselingsplatform HIP van Insyde

Door: Insyde  14-10-2008
Trefwoorden: Health Insurance For The Poor, Internationale Millennium Ontwikkelingsdoelen, Ontwikkelingsdoelen,

Tijdens een workshop over zorgverzekeringen in ontwikkelingslanden werd de grondslag gelegd voor het HIP-Platform (Health Insurance for the Poor). Hip functioneert als uitwisselingsplatform voor kennis over en ervaring omtrent zorgverzekeringen te delen en te doen groeien door vakgenoten met elkaar in contact te brengen. Hip levert een bijdrage aan het bereiken van de Internationale Millennium Ontwikkelingsdoelen.

Om de organisatie en haar doelstellingen aan het publiek te presenteren werd aan Insyde gevraagd om een eenvoudige, overzichtelijke website voor het platform te ontwikkelen met een betrouwbare uitstraling.

Insyde ontwierp de website en gaf het een duidelijk informatief karakter. Vervolgens werd de website gebouwd en voorzien van de Webmagiër, het CMS van Insyde.

Speciaal voor HIP ontwikkelde Insyde twee additieve modules, waaronder een uitgebreide projectmodule. Dankzij deze module hebben leden de mogelijkheid om in te loggen en projecten toe te voegen, zodat relevante informatie daadwerkelijk publiekelijk gedeeld kan worden.

De website biedt onder andere informatie over de organisatie, de deelnemers, de projecten en activiteiten van Health Insurance for the Poor.

Kijk voor meer informatie op de website van HIP.

Trefwoorden: Health Insurance For The Poor, Internationale Millennium Ontwikkelingsdoelen, Ontwikkelingsdoelen, Webmagiër,