Tekst vertalen met Vertaalmachine.nu

Tekst vertalen met Vertaalmachine.nu van Insyde

Door: Insyde  19-03-2009
Trefwoorden: Ontwerp, Website, Design

Vertaalmachine.nu is de nieuwste website van webdesignbureau Insyde. Vertaalmachine.nu helpt u met al uw vertalingen, van een woord, uitdrukking of stuk lopende tekst tot een volledige website.

Wilt u dolgraag een artikel aanbieden op Ebay Japan, maar kunt u niets met de Japanse tekens? En als u de juiste categorie al kunt vinden, hoe schrijft u dan de uiteindelijke advertentietekst? Of is uw kennis van de Franse taal wat afgezwakt sinds de middelbare school, maar wilt u graag een standplaats boeken op een Franse camping en is de website alleen beschikbaar in het Frans? En hoe stelt u vervolgens de e-mail op die u gaat versturen om informatie in te winnen over de boeking?

Vertaalmachine.nu is de oplossing van al deze vraagstukken. In het geval van een website voert u enkel de URL van de betreffende website in en kiest u vervolgense de taal van uw keuze. De website zal volledig vertaald openen. In het geval van een tekst vertalen kopieert u de te vertalen tekst naar het tekstveld, kiest u de betreffende taal en wordt de tekst binnen een seconde volledig vertaald. Met Vertaalmachine.nu kunt u communiceren en corresponderen in welke taal u ook maar wilt!

Naast vertaaldiensten biedt Vertaalmachine.nu een synoniemenboek en een verklarend woordenboek in diverse talen. Met de synoniemenzoeker kunt u alternatieve vertalingen zoeken voor een woord, bijvoorbeeld wanneer de vertaalmachine slechts één vertaling aanbiedt. Het verklarend woordenboek kunt u gebruiken wanneer u twijfelt aan de juiste interpretatie van een woordvertaling, of wanneer u in het algemeen nieuwsgierig bent naar de betekenis van een woord of term.

Het website ontwerp is bijzonder eenvoudig gehouden ter ondersteuning van de overzichtelijkheid van de website. Vertaalmachine.nu is helder en functioneel. De website wordt voor een deel ondersteund door de vertaaltools van Google, maar is desondanks niet gelieerd aan Google. Gerelateerde website: www.woordvertaling.nl

Trefwoorden: Advertentietekst, Communiceren, Corresponderen, Design, Insyde, Ontwerp, Synoniem, Synoniemen, Tekst, Term, Uitdrukking, Vertaal, Vertaald, Vertaaldienst, Vertaalmachine, Vertaaltool, Vertalen, Vertaling, Webdesignbureau, Website, Woord, Woorden, Woordenboek,