Kalverbos Dierenkliniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Eustatiusstraat 4 , 2612 HA Delft, Zuid-Holland

E-mail

Over Kalverbos Dierenkliniek

Bent u afkomstig uit Delft, Ypenburg, Rijswijk, den Hoorn, Delfgauw, Pijnacker of een andere plaats in de regio dan bent u bij ons hartelijk welkom met uw huisdier.

Dierenkliniek Kalverbos is sinds 10-09-2012 gevestigd in een nieuw ruim pand in de St. Eustatiusstraat in Delft.
Van 1958 tot 2012 was de praktijk tegenover het Kalverbos aan de Nieuwe Plantage 94 gevestigd.

Er zijn drie dierenartsen in deze praktijk; eigenaar Pieter Haringsma, Jeannette van Os en Bregje de Vree.De assistentes zijn Daniëlle Dekker, Priscilla Hartogsveld, Suzanne Borst en Tanja van Dijk. Zij zijn in het bezit van het diploma paraveterinair. Onze missie als dierenarts is om de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, in goed overleg met u, zoveel mogelijk te bevorderen. We streven ernaar om stress en pijn die uw huisdier ervaart tijdensen na benodigde behandelingen zoveel mogelijk te beperken. Bovendien proberen we altijd zo kosten efficiënt mogelijk te handelen, dus geen onnodige onderzoeken.

Dierenkliniek Kalverbos ligt nabij het centrum van Delft en heeft op eigen terrein 9 gratis parkeerplaatsen.Tot onze werkzaamheden behoren consulten, operaties, röntgenfoto's, gebitsbehandelingen en adviezen inzake probleemgedrag.Speciale interessegebieden zijn inwendige ziekten, huidziekten, tumoren en gebitsproblemen. De dierenartsen houden hun kennis op niveau door regelmatig nascholingen te volgen en door intercollegiaal overleg.Indien er specialistische behandeling nodig is kan de dierenarts u verwijzen naar de meest geschikte specialisten in de regio Delft of naar de universiteits kliniek voorgezelschapsdieren in Utrecht. Tevens zijn we lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kalverbos Dierenkliniek in Sint Eustatiusstraat 4, Delft Zuid-Holland 2612 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2612 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3764257]