Clown Bassie stoot Kim Holland van de eerste plaats

Clown Bassie stoot Kim Holland van de eerste plaats van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  22-12-2008
Trefwoorden: Tomtom, Navigatiestemmen, Clown Bassie

De Navigatiestemmen.nl Top 3 van meest populaire navigatiestemmen in 2008 wordt aangevoerd door Clown Bassie. Op de 2e plaats staan de navigatiestemmen van Kim Holland. Nieuwkomer in de top 3 is de navigatiestem van Marijke Helwegen.

Navigatiestemmen.nl brengt sinds februari 2006 stemmen op de markt voor gebruik in navigatiesystemen. Inmiddels omvat de collectie van Navigatiestemmen.nl meer dan 60 verschillende stemmen. Zo spraken bekende Nederlanders zoals Hans Kazan, Emile Ratelband, Manon Thomas, Big Kelly, Maud Mulder en vele anderen hun stem in om gebruikers van navigatiesystemen te helpen om de weg te vinden.

Sinds de oprichting van Navigatiestemmen.nl ziet het bedrijf een duidelijke toename van het aantal verkochte navigatiestemmen. Met namen de navigatiestemmen ingesproken door bekende Nederlanders zijn bijzonder in trek bij de klant. Het bedrijf krijgt wekelijks vele verzoeken van klanten om stemmen van bijvoorbeeld Gordon, Nick en Simon en Gerard Joling op de markt te brengen. Daarnaast ontvangt Navigatiestemmen.nl ook veel verzoeken voor navigatiestemmen van TV-presentatoren zoals Peter R. de Vries, Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk. Tot slot weten steeds meer bekende Nederlanders zelf de weg naar Navigatiestemmen.nl te vinden om een eigen navigatiestem op de markt te brengen.

Navigatiestemmen.nl blijft de collectie van stemmen van bekende Nederlanders uitbreiden.

Website: http://www.navigatiestemmen.nl/


Trefwoorden: Clown Bassie, Navigatiestemmen, Tomtom,