Een extra rondje van oud-politica Gonny van Oudenallen!

Een extra rondje van oud-politica Gonny van Oudenallen! van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  14-06-2007
Trefwoorden: Tomtom, Navigatiestemmen, Oudenallen

Uniek in Nederland! Vanaf vandaag is de stem van Gonny van Oudenallen te verkrijgen via Navigatiestemmen.nl. ‘Waar is toch mijn leesbril?’ Met deze uitspraak is mevrouw Van Oudenallen bekend geworden nadat zij tijdens een Tweede Kamerdebat tot 2x toe om aanwezigheid van Minister Hoogervorst verzocht die al vanaf de aanvang van het debat aanwezig bleek te zijn. Herkende zij hem nu echt niet of...

Iemand met scherp (in)zicht dus die prima past in de rol van navigator in de auto waarbij zij zelf ook de nodige humor aan de dag legt. Zo is zij berucht / beroemd om haar eindeloze rondjes op de ro(n)tonde want ‘dat is zo gezellig’. Verder kunt u gevatte uitspraken van haar verwachten over files, belastingen en ander klein burgerlijk leed: ‘pardon, ik zei toch wegrestaurant, nee weg is dat restaurant’.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor navigatiesystemen, variërend van Kim Holland tot en met Emiel Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 verschillende stemmen in haar assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen stem in te spreken voor gebruik in een navigatiesysteem.

Trefwoorden: Gonny Van Oudenallen, Navigatiestemmen, Oudenallen, Tomtom,