Kim Holland meest populaire navigatiestem

Kim Holland meest populaire navigatiestem van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  20-06-2007
Trefwoorden: Gps, Tomtom, Navigatiestem

Sinds februari 2006 biedt het Nederlandse bedrijf de mogelijkheid aan de bezitters van een TomTom-navigatiesysteem diverse leuke en bijzondere stemmen te downloaden en te installeren op dit populaire navigatiesysteem. In navolging op de ringtone-hype, omvat de groeiende collectie inmiddels onder andere uit imitatiestemmen van Prins Bernhard, Frans Bauer, Ds. Gremdaat, Prof. Dr. Ir. Akkermans,Martin Gaus, Meneer de Uil en Pim Fortuyn. Daarnaast brengt Navigatiestemmen.nl ook de echte stemmen op de markt van Kim Holland, Emile Ratelband en Gonny van Oudenallen voor gebruik in navigatiesystemen.

De meest populaire navigatiestem is de stem van Kim Holland. Op een tweede plaats staan de stemmen van Frank & Ronald de Boer, terwijl een gedeelde derde plaats wordt ingenomen door de stemmen van Pipi Langkous en Meneer de Uil.

Navigatiestemmen.nl breidt de collectie van stemmen zeer regelmatig uit. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan nieuwe imitatiestemmen van Margreet Dolman en Jan Wolkers. Daarnaast hoopt het bedrijf binnenkort ook met stemmen voor andere navigatiesystemen op de markt te komen.

Trefwoorden: Gps, Navigatiestem, Tomtom, Tomtom Stemmen