Kruip met Hannelore Zwitserlood achter het stuur

Kruip met Hannelore Zwitserlood achter het stuur van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  14-01-2008
Trefwoorden: Tomtom, Stemmen, Garmin

Samen met Navigatiestemmen.nl navigeert Hannelore Zwitserlood op haar eigen energieke wijze de gebruikers van het populaire navigatiesysteem TomTom. Uniek in Nederland! Er zijn twee versies van de navigatiestem beschikbaar. Naast de gewone versie is er ook een vrouwvriendelijke variant. In 'Girlpower' vermoeit Hannelore de gebruik(st)ers van het navigatiesysteem niet met abstracte afstanden, maar geeft ze heel direct en concreet de route aan. Gewoon niet moeilijk doen, maar precies zoals ze het zelf zou willen horen!

Hannelore Zwitserlood heeft de 'Girlpower'-versie van de navigatiestem voorzien van herkenbare slogan's. Zo zijn er kreten als "Zat je weer te bellen, dus heb je daarom mijn stem zacht gezet?" en "Lekker flirten in de file!" en andere slogan's te beluisteren in de navigatiestem. De stem is snel en makkelijk te installeren en is vanaf vandaag te downloaden via de website van Navigatiestemmen.nl.

Presentatrice Hannelore Zwitserlood is dagelijks te horen in de ochtendshow op Q-music als nieuwslezer en sidekick. Daarvoor won ze in juni 2007 een Radiobitch Award. Verder is ze columnist en verslaggever voor Vrouw.nl en eerder werkte ze o.a. als voice-over voor het RTL Nieuws en als nieuwslezer voor de radiozenders Yorin FM en RTL FM.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door bekende stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Hans Kazàn, Kim Holland, Tom Blom en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 60 stemmen in haar assortiment.

Trefwoorden: Garmin, Hannelore Zwitserlood, Navigatiestem, Navigatiestemmen, Navigatiestemmen.nl, Navigatiesystemen, Stemmen, Tomtom,