Navigatiestemmen.nl: "Big Brother" Kelly wijst de weg op navigatiesysteem

Navigatiestemmen.nl: "Big Brother" Kelly wijst de weg op navigatiesysteem van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  13-11-2007
Trefwoorden: Gps, Navigatie, Tomtom

Samen met Navigatiestemmen.nl navigeert Kelly van der Veer op haar eigen energieke en grappige wijze gebruikers van populaire navigatiesysteem TomTom. Uniek in Nederland! Kelly heeft sinds kort haar rijbewijs en brengt nu ook anderen met haar stem op de plaats van bestemming. Toch vraagt ze je een stratenboek mee te nemen...

In 2001 was Kelly één van de deelnemers aan 'Big Brother - The Battle'. Al snel werd zij de meest populaire deelneemster ooit, en ontving hiervoor een award. Tot op de dag van vandaag wordt zij gevraagd voor de meest uiteenlopende bezigheden en presentaties. Daarnaast is zij model voor webcamsex.

Kelly van der Veer heeft haar navigatiestem voorzien van persoonlijke slogan’s. ‘Vroem, vroem in je eigen racemonster‘ is naast een aantal andere slogan’s te beluisteren in de navigatiestem. De stem is snel en makkelijk te installeren en is vanaf vandaag te downloaden via de website van Navigatiestemmen.nl .

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Kim Holland, Clown Bassie en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 stemmen in haar assortiment.

Trefwoorden: Garmin, Gps, Jouwnav, Kellt, Navigatie, Navigatiestemmen, Navigatiesysteem, Tomtom,