Navigatiestemmen.nl: Student rijdt zich nu ook slapend rijk!

Navigatiestemmen.nl: Student rijdt zich nu ook slapend rijk! van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  03-03-2008
Trefwoorden: Tomtom, Garmin, Navigatiesysteem

Samen met Navigatiestemmen.nl navigeert de slapende student Yde op ludieke wijze de gebruikers van het populaire navigatiesysteem TomTom naar de juiste bestemming. Naast de standaarduitspraken, heeft Yde de navigatiestem voorzien van passende teksten en slogans. Zo zegt de navigatiestem bij het oprijden van een snelweg: "Ga de snelweg op, maar niet te hard rijden: zo word ik nooit slapend rijk" en "Daar kom ik mijn bed niet voor uit". De navigatiestem is gemakkelijk te installeren en is vanaf vandaag te downloaden via de website van Slapendrijk.nl en Navigatiestemmen.nl.

Door aanschaf van deze unieke navigatiestem, steunt men student Yde in zijn missie om slapend rijk te worden. Hij is pas van plan om pas uit bed te komen wanneer hij een substantieel bedrag heeft verdiend. De 22-jarige student ligt sinds 14 februari 2008 in zijn bed. 24 Uur per dag is Yde te volgen via zijn website www.slapendrijk.nl.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door bekende stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Hans Kazàn, Clown Bassie, Kim Holland, Tom Blom, Marijke Helwegen en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft inmiddels ruim 60 verschillende stemmen in haar assortiment.

Trefwoorden: Garmin, Medion, Navigatiestemmen, Navigatiesysteem, Slapendrijk, Tomtom,