Nederlanders graag op vakantie met Bassie en Adriaan

Nederlanders graag op vakantie met Bassie en Adriaan van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  30-06-2009
Trefwoorden: Tomtom, Bassie, Navigatiestem

Navigatiestemmen.nl brengt stemmen op de markt voor gebruik in navigatiesystemen. Inmiddels omvat de collectie van Navigatiestemmen.nl meer dan 60 verschillende stemmen. Zo spraken Emile Ratelband, Kim Holland, Hans Kazan, Big Kelly, Maud Mulder, Ben Cramer, Manon Thomas, Tom Blom en enkele andere bekende Nederlanders een eigen navigatiestem in om gebruikers van navigatiesystemen te helpen de weg te vinden.

"Rondom de zomervakantie zien we een duidelijke verhoging van het aantal verkochte navigatiestemmen, mensen vinden het leuk om op vakantie met eens een andere navigatiestem." Deze zomer is een duidelijke voorkeur zichtbaar bij de vakantiegangers voor de navigatiestemmen uit de bekende kinderseries Bassie en Adriaan. Navigatiestemmen.nl biedt de mogelijkheid om de stemmen van Clown Bassie, Vlugge Japie, Robin de Robot en De Baron in een stempakket de downloaden. De navigatiestemmen van Bassie en Adriaan zijn voorzien met grappige uitspraken en persoonlijke slogans, waardoor de stemmen de gebruikers niet alleen de juiste weg wijzen.

Sinds de oprichting van Navigatiestemmen.nl ziet het bedrijf jaarlijks een duidelijke toename van het aantal verkochte navigatiestemmen. In navolging van de "ringtone-hype" begin het bedrijf in 2006 met de verkoop van navigatiestemmen, om op deze manier een alternatief te bieden op de standaard stemmen van navigatiesystemen. Inmiddels is het fenomeen navigatiestemmen steeds bekender geworden, waardoor gebruikers van navigatiesystemen steeds vaker een nieuwe navigatiestem aanschaffen of zelfs een eigen persoonlijke navigatiestem inspreken.

Website: www.navigatiestemmen.nl  

Trefwoorden: Bassie, Navigatiestem, Tomtom