Niet meer op TV, Astro-navigatie nu in de auto!

Niet meer op TV, Astro-navigatie nu in de auto! van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  08-09-2008
Trefwoorden: Webwinkel, Tomtom, Garmin

Astro-navigatie maakt een einde aan onzekerheid over de af te leggen weg of route. Na een uitgebreid en intensief selectieproces door Navigatiestemmen.nl, heeft medium Tine bij hoge uitzondering haar medewerking verleend aan dit bijzondere project. Door haar professionele aanpak en jarenlange ervaring met verschillende paranormale technieken weet medium Tine, in een sfeer van vertrouwen en anonimiteit, de juiste weg te wijzen aan gebruikers van het populaire navigatiesysteem TomTom.

Tine krijgt kristalhelder door welke weg je moet volgen. Naast de gebruikelijke navigatiecommando’s, doet medium Tine onderweg aan de gebruikers van de navigatiestem enkele persoonlijke openbaringen over heden en verleden. Na eenmalige betaling voor de navigatiestem, wijst medium Tine de gebruiker – zonder wachttijd – voor altijd de juiste weg.

Navigatiestemmen.nl brengt sinds februari 2006 stemmen op de markt voor gebruik in navigatiesystemen. Inmiddels omvat de collectie van Navigatiestemmen.nl meer dan 60 verschillende stemmen. Zo spraken Marijke Helwegen, Emile Ratelband, Kim Holland, Hans Kazàn, Maud Mulder, Clown Bassie, Manon Thomas en vele andere bekende Nederlanders een eigen navigatiestem in om gebruikers van navigatiesystemen een helpende hand te bieden de juiste weg te vinden.

website: www.navigatiestemmen.nl

Trefwoorden: Astrotijd, Garmin, Medion, Moov, Navigatiestemmen, Radar, Tomtom, Webwinkel,