Ontspannen de weg op met Manon Thomas!

Ontspannen de weg op met Manon Thomas! van Navigatiestemmen.nl

Door: Navigatiestemmen.nl  26-03-2008
Trefwoorden: Tomtom, Garmin, Navigatiestemmen

Vanaf vandaag is de stem van Manon Thomas beschikbaar voor gebruik als navigatiestem in de auto. De bekende stem van Manon Thomas brengt de gebruiker op een gemakkelijke en prettige manier naar de plaats van bestemming. Ze leent haar stem omdat ze een alternatief wil bieden op de standaard bijgeleverde stemmen. De navigatiestem van Manon Thomas is snel en makkelijk te installeren via de website www.navigatiestemmen.nl.

Manon Thomas werd bekend als Mrs. Holland 1988. Daarna heeft ze een flink aantal tv-programma’s gepresenteerd, waaronder Scrabble, Eigen Huis, RTL Club Live en Kook TV. Manon heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in presentatie en dagvoorzitterschappen van voornamelijk zakelijke events. Daarnaast houdt ze zich bezig met coaching en communicatietrainingen. De stem van Manon Thomas, die zich onderscheidt door de warme uitstraling, is bekend geworden door een aantal radiocommercials en door haar medewerking aan de tekenfilm serie SimsalaGrimm.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt stemmen op de markt voor gebruik in TomTom-navigatiesystemen. Met navigatiestemmen van o.a. Hans Kazàn, Clown Bassie, Marijke Helwegen, Kim Holland en Emile Ratelband, heeft Navigatiestemmen.nl momenteel meer dan 60 stemmen in haar assortiment.

Website: www.navigatiestemmen.nl

 

Trefwoorden: Garmin, Navigatiestemmen, Tomtom