Oefentherapeuten Delft

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industriestraat 28 , 2624 BB Delft, Zuid-Holland

E-mail

Over Oefentherapeuten Delft

Het individuele "probleem" in houding en beweging wordt in zijn totaliteit geanalyseerd. Beperkingen worden in kaart gebracht, de patient leert het klachtenpatroon bewust te worden en te begrijpen.
Deze functionele oefentherapie schept voorwaarden om te komen tot een gecontroleerde ontspannen en geautomatiseerde manier van bewegen.
Zelfstandig toepassen in het dagelijkse leven is het doel.

Individuele oefentherapie:

Oefentherapie Cesar is een bewegingsleer en -therapie om gezonde, natuurlijke houdings- en bewegingsgewoonten te ontwikkelen en bewust te maken. Lichamelijke klachten kunnen hierdoor worden voorkomen en bestaande klachten kunnen geheel of gedeeltelijk worden verholpen.

Groepslessen:

In onze praktijk zijn de groepslessen Bewegingsleer Cesar ontstaan door de vraag van patiënten uit de praktijk, die zich niet in staat achtten zich aan te sluiten bij een sportvereniging en toch in beweging wilden blijven.

Kinderoefentherapie:

De ontwikkeling van de motoriek bij kinderen verloopt niet altijd helemaal volgens het boekje. Dat kan zich onder andere uiten in onhandigheid, moeite met (leren) schrijven, angst voor bewegen, geen zin in gym of buiten spelen, houterig bewegen, onrust en spanning.

Bedrijfsoefentherapie:

Jaarlijks vallen veel arbeidskrachten kort of langdurig uit wegens arbeidsgerelateerde klachten van het houding- en bewegingsapparaat. Vaak blijkt daarbij dat symptoombestrijding en aanpassingen van de werkplek niet voldoende zijn om arbeidsverzuim te voorkomen en reïntegratie te versnellen. Dit heeft toenemende kosten voor de werkgever tot gevolg.

Vaak wordt de relatie tussen het ontstaan van klachten en de manier van bewegen tijdens werkzaamheden niet gelegd. Het omgaan met ergonomische aanpassingen vereist bewustwording van de eigen werkhouding en bewegingsgewoonten van de werknemer.

Bedrijfsoefentherapie kan een fundamentele rol spelen bij dit bewustmakingsproces.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oefentherapeuten Delft in Industriestraat 28, Delft Zuid-Holland 2624 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2624 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741260]