Oostpoort Tandheelkunde en Mondhygiëne De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianalaan 52 , 2628 BJ Delft, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Oostpoort Tandheelkunde en Mondhygiëne De

In praktijk de Oostpoort zijn twee tandartsen werkzaam. Onze tandartsen werken beiden met geavanceerde tandheelkundige apparatuur en materialen.
Zo hebben we in de praktijk een digitaal röntgenapparaat, kunnen we foto- en video-opnames in de mond maken en werken we met de nieuwste vulmaterialen.

In Praktijk de Oostpoort wordt veel aandacht besteed aan mondhygiëne. De mondhygiëne is van groot belang voor tandheelkundige behandelingen zoals kronen, vullingen, maar ook voor u zelf en uw (mond)gezondheid.

Om een gezond gebit te houden of te krijgen is het heel erg belangrijk dat u het gebit goed schoon houdt. Als er niet voldoende aandacht aan het dagelijks reinigen van het gebit wordt besteed heeft u kans op verschillende gebitsproblemen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Delft Zuid-Holland

Is Oostpoort Tandheelkunde en Mondhygiëne De in Julianalaan 52, Delft Zuid-Holland 2628 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer kronen en bruggen diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft kronen en bruggen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2628 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816895]