Partycentrum Knus

Afdrukken

Is Partycentrum Knus incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zavelpad 3 , 2616 LH Delft, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Partycentrum Knus

Knus is het partycentrum voor de regio Delft. Het hele jaar door kan je heerlijk ontspannen bij ons in het mooie natuurgebied de Delftse hout. In de zomer op één van onze zonnige terrassen aan het water, in de winter tegen de knusse potkachels.

Daar bij is Knus bekend voor het organiseren van feesten en partijen. Verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeestjes; wij maken er een onvergetelijke dag, avond en / of nacht van! Bekijk de website voor meer informatie en neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Kaart

Is Partycentrum Knus in Zavelpad 3, Delft Zuid-Holland 2616 LH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bruiloft diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Bruiloft per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2616 LH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813905]