Pedicurepraktijk Phoenix

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Phoenixstraat 66 KAMER117 , 2611 AM Delft, Zuid-Holland

E-mail

Over Pedicurepraktijk Phoenix

Voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Meestal krijgen ze te weinig aandacht, zelfs niet bij klachten. Voeten zijn echter belangrijk. Ze dragen u elke dag!Ik wil ze graag de zorg geven die ze verdienen en ik ontvang u daarom graag in mijn praktijk.

Professionaliteit en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik werk volgens strikte hygiëne-eisen en gebruik hoogwaardige materialen. Ik neem ook echt de tijd voor u.
Bij uw eerste bezoek plan ik extra tijd in voor de zogenaamde anamnese, een grondig onderzoek van uw voeten. Op basis daarvan maak ik een behandelplan en dan ga ik aan de slag!

Bel of mail me gerust met vragen over uw voeten. U kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken.

Brigitte van Tol

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di - Do, Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pedicurepraktijk Phoenix in Phoenixstraat 66 KAMER117, Delft Zuid-Holland 2611 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Voetverzorging diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Voetverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2611 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822155]