PKF Wallast Accountants Belastingadviseurs Bedrijfsjuristen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Delftechpark 40 , 2628 XH Delft, Zuid-Holland

E-mail

Over PKF Wallast Accountants Belastingadviseurs Bedrijfsjuristen

PKF Wallast, accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen. Lokaal, regionaal en landelijk actief, hoofdzakelijk voor ondernemers.

PKF Wallast is een maatschap, waarvan alle leden als adviseur of accountant werken; sommigen nemen deel aan het management van de organisatie. De staf werkt vanuit het hoofdkantoor in Delft en biedt ondersteuning aan de vestigingen en de Raad van Bestuur.

Onze medewerkers zijn academisch gevormd, multidisciplinair, met een brede kennis van fiscale, financiële en juridische zaken. Voor de controle van jaarrekening en sterk specialistische kwesties maakt hij gebruik van de specifieke kennis en ervaring van hoog opgeleide collega’s. Geïntegreerde financiële, fiscale, en juridische dienstverlening, het is één van onze krachtigste wapens.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is PKF Wallast Accountants Belastingadviseurs Bedrijfsjuristen in Delftechpark 40, Delft Zuid-Holland 2628 XH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2628 XH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825705]