Samsung breedbeeldmonitor van 21 inch geeft beelden levensecht weer

Door: Samsung Electronics Nederland  04-05-2006
Trefwoorden: It, Computer Hardware, Monitor

Werken in twee programma's tegelijk met SyncMaster 215TW

Delft, 4 mei 2006 - Samsung Electronics introduceert met de SyncMaster 215TW een breedbeeldmonitor van 21 inch (53 cm). Daarmee kan de multimedialiefhebber genieten van films, muziek-DVD's, games en presentaties in breedbeeldformaat. Voor degene die meerdere toepassingen tegelijkertijd gebruikt, biedt deze monitor uitkomst. Doordat de monitor 21 inch groot is, kan de gebruiker twee programma's op het scherm weergeven en in beide prettig werken. Door de contrastratio van 1000:1 verschijnen de beelden haarscherp en glashelder op de Samsung 215TW. De 16,7 miljoen kleurnuances zorgen ervoor dat de beelden ook wat betreft kleur niet van de werkelijkheid te onderscheiden zijn.

De Samsung breedbeeldmonitor 215TW met een beelddiagonaal van 21 inch (53 cm) geeft beelden in het grootst mogelijke formaat weer. Met een kijkhoek van 178º kan de computergebruiker vanuit bijna elke positie de beelden bekijken. Via Picture in Picture (PIP) en Picture by Picture (PBP) kan hij twee toepassingen tegelijkertijd gebruiken, zoals Microsoft Word en een TV-uitzending in Windows Media Player. Hierbij verschijnt de TV-uitzending in een hoek van het Word-document of worden de twee schermen naast elkaar weergegeven. De SyncMaster heeft een responstijd van slechts 8 ms en daardoor zijn snelle beeldwisselingen voor deze monitor geen enkel probleem.

Ook aan gebruiksgemak is gedacht. Samsung ontwierp de breedbeeldmonitor met een speciale Auto Pivot-functie, die automatisch de weergave op het beeldscherm aan de stand van de monitor aanpast. De gebruiker kan het beeldscherm dus kantelen in elke gewenste richting, maar blijft de tekst en het beeld altijd op de juiste wijze zien. Het beeldscherm kan ook worden opgehangen aan de muur. De Samsung-monitor 215TW heeft niet alleen aansluitmogelijkheden voor de pc of laptop, maar ook voor een DVD-recorder, audioapparatuur, camcorder, settopbox of headset. De ingebouwde speakers laten het geluid krachtig klinken.

De Samsung breedbeeldmonitor 215TW maakt deel uit van een serie breedbeeldmonitors met beelddiagonalen variërend van 19 inch (48 cm) tot 24 inch (61 cm). De Samsung SyncMaster 215TW is in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 729,-, inclusief B.T.W.

Trefwoorden: Breedbeeldmonitor, Computer Hardware, It, Monitor

Contact Samsung Electronics Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share