Samsung D900 is overtuigend ultraslim topmodel

Door: Samsung Electronics Nederland  14-08-2006
Trefwoorden: Mobiele Telefonie, Mobiele Telefoon, Digitale Fotografie

Slankste slide-up met camera blijkt een doeltreffende alleskunner

Delft, 14 augustus 2006 – Met de D900 slide-up bepaalt Samsung de nieuwe standaard. Het ranke zwarte uiterlijk van de 12,9 mm dunne quad band-telefoon is zakelijk slim en ultrastrak vormgegeven. Het vederlichte resultaat is een doeltreffende alleskunner op hoog niveau met volwaardige 3.1 megapixelcamera.

Vorm, functionaliteit, werk en plezier zijn verenigd in de dunste telefoon met een 3.1 megapixel- foto- en videocamera voorzien van onder andere beeldsensor en

4 x digitale zoomfunctie en autofocus. Bij een snelheid van 30 beelden per seconde verlies je geen moment. Bekijk, bewerk, verstuur en print beeld-, tekst- en MS Office-bestanden zonder tussenkomst van een computer. Een krachtig intern 60 MB-geheugen geeft gepast vorm aan al je foto’s en video’s met geluid. Met een onbeperkt extern geheugen via microSD hoef je geen audio-, video- en tekstbestand meer te missen.

Ervaar de hoge kwaliteit van beeld en geluid met de multimediaspeler, voorzien van een Bluetooth-headset. De D900 is volmaakte compactheid in een ultra-mobiele telefoon.

De kunst van het weglaten in de gebruikersinterface is duidelijk zichtbaar op het grote scherm van de D900. Jouw menukeuzes onderscheiden zich in heldere kleuren waar achtergronden en menu-opties in zwart-wit zijn weergegeven. In samenwerking met Adobe levert Samsung via de interface uGo een passende achtergrond van het land waar je bent. De D900 onderscheidt zelf automatisch dag en nacht. Verder word je met funky graphics en animaties geattendeerd op gemiste gesprekken en berichten, operator en netwerksterkte en andere gebruikersinformatie. Met uTrack en uMenu bespaar je tijd en moeite door zelf met snelkoppelingen handigheid aan te brengen in de ruime menukeuze.

Door het gebruik van glasfiber en magnesium in het productieproces behoort de Samsung D900 tot de slankste en sterkste telefoons ter wereld met een dikte van nog geen 13 mm en een gewicht van 85 gram. De D900 is een superslank topmodel dat de hele wereld aankan.

De Samsung D900 is verkrijgbaar vanaf een adviesverkoopprijs van € 499,- inclusief B.T.W.

Trefwoorden: Digitale Fotografie, Mobiele Telefonie, Mobiele Telefoon

Contact Samsung Electronics Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share