Zaken doen en plezier gaan prima samen met Samsung SGH-i320 smartphone

Door: Samsung Electronics Nederland  23-10-2006
Trefwoorden: Smartphone, Tri-band Smartphone

Delft, 23 oktober 2006 – Samsung introduceert met de SGH-i320 een ultra stijlvolle tri-band smartphone. Dit mobiele kantoor in zakformaat behoort tot de lichtste en dunste in zijn soort. Een soepele en slimme organizer waarmee bijvoorbeeld e-mail en MSN Messenger binnen handbereik zijn. Het glasheldere 2,2 inch multikleuren landscape TFT-display geeft een gemakkelijke kijk in tal van opgeslagen (zakelijke) documenten, dossiers, filmpjes, games en songs.

Naast een betrouwbare smartphone boordevol zakelijke ‘features’, biedt de Samsung SGH-i320 ruimte voor entertainment. Deze smartphone bevat een 1.3 megapixel camera en camcorder in één, een MP3-speler met dual speakersysteem voor een goede songweergave en JAVA-games. Windows Mobile ondersteunt beeld, spraak en geluid.

Het nieuwe zakenleven vol gemak en met een persoonlijke ‘touch’ begint bij de Samsung SGH-i320. MP3’s zijn bijvoorbeeld eenvoudig te bewerken tot eigen unieke polyfone ringtones voor een gepersonaliseerde smartphone. Met een internetverbinding op basis van een HTML- en WAP-browser is zakendoen een kwestie van downloaden en informatie verkrijgen.

Hoewel de smartphone slechts 111 x 59 x 11,5 mm meet en een gewicht heeft van 95 gram, is de SGH-i320 zeer krachtig in zijn prestaties. De kleine toetsen van het QWERTY-toetsenbord op het handzame formaat zijn zo vormgegeven dat het bellen, typen, mailen of SMS-en nauwelijks inspanning vergt. Microsoft Push Email inclusief Instant Messaging houden alle in- en uitgaande berichten keurig bij.

Windows Mobile 5.0 beschikt over een Multi Document Viewer die MS Office en PDF ondersteunt. Met One-click Attachment View zijn in één klik attachments te downloaden. En om het overzichtelijk te houden, is de Samsung SGH-i320 voorzien van de nieuwste PIM-features zoals een soepele MS-Outlook-synchronisatie. Zelfs in de offline modus staat de SGH-i320 in het vliegtuig nog tot de beschikking van elke zakenman. Met 140 uur standby en een gesprekstijd van ruim 3 uur is de Samsung SGH-i320 een betrouwbare partner.

Een goede verbinding staat voorop bij deze smartphone. Zowel USB, Bluetooth, MMS en IrDA zorgen ervoor dat alle overdrachten snel en gemakkelijk plaatsvinden. Bluetooth biedt een goede draadloze verbinding met randapparatuur zoals printers en hoofdtelefoons. Met een MicroSD-poort kan het 120 MB-interne geheugen onbeperkt uitgebreid worden.

Met de slanke designsmartphone van Samsung zijn privé- en zakenleven goed in balans.

De Samsung SGH-i320 is inclusief B.T.W. vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 560,-.

Trefwoorden: Smartphone, Tri-band Smartphone

Contact Samsung Electronics Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share