Avantage, Imtech en Tam Tam benoemd tot Smartsite Preferred Solution Partner

Avantage, Imtech en Tam Tam benoemd tot Smartsite Preferred Solution Partner van Smartsite

Door: Smartsite  11-04-2008
Trefwoorden: Content Management Systeem, Content Management, Smartsite

Delft, 11 april 2008 – Seneca, leverancier van Smartsite Content Management Server, benoemt Avantage, Imtech ICT en Tam Tam tot Preferred Solution Partner. Met de benoeming tot Preferred Solution Partner, intensiveert Seneca de strategische samenwerking met deze organisaties. Al meer dan 10 jaar bedient Seneca de markt via een netwerk van onafhankelijke business partners. De vooraanstaande positie die Seneca bereikt heeft, is mede te danken aan dit partnernetwerk. De nadruk, de succesfactor van Seneca, ligt op een langdurige en zorgvuldige relatie met de klant.

Preferred Solution Partners acteren binnen het netwerk op het hoogste niveau. Zij beschikken over zowel de mankracht als de middelen om Smartsite gebruikers continuïteit en hoogstaande ondersteuning te bieden. Met de beschikbaarheid van een groot aantal gecertificeerde Smartsite consultants, bieden Preferred Solution Partners een continue, hoog en betrouwbaar serviceniveau, met klanttevredenheid als gevolg.

“Juist door nog intensiever en nadrukkelijker met onze partners samen te werken zijn we steeds beter in staat toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten op basis van Smartsite. Op deze manier wordt tevens een volgende stap gezet in de ontwikkeling van een ecosysteem dat Smartsite als basis heeft. Dit ecosysteem biedt klanten de mogelijkheid, om met Smartsite als basis, diensten te laten implementeren en te laten onderhouden met een ruime keuze uit onafhankelijke partijen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat klanttevredenheid, kennisniveau en professionalisering van de dienstverlening naar een hoger plan wordt gebracht”, aldus Johan de Jong, CEO van Seneca.

Trefwoorden: Content Management, Content Management Systeem, Smartsite