Smartsite opnieuw nr. 1 WCM-leverancier!

Smartsite opnieuw nr. 1 WCM-leverancier! van Smartsite

Door: Smartsite  03-06-2008
Trefwoorden: Ict, Zorg, Wonen

Delft, 3 juni 2008 - Voor de zesde keer op rij is Seneca, leverancier van Smartsite, door haar concurrenten uitgeroepen tot de sterkste in de Web Content Management markt. Het is alweer de zesde keer dat ITcommercie dit onderzoek uitvoert. En deze lijst wordt al vanaf het eerste verschijnen aangevoerd door Smartsite.

ITcommercie is een praktijkgerichte online business portal over de toepassing van innovatieve marketing, sales & service binnen middelgrote en grote organisaties. En zoals gezegd onderzoekt ITcommercie jaarlijks, door middel van een marktonderzoek, de onderlinge concurrentie in de WCM markt. De resultaten zijn op basis van hoe leveranciers en dienstverleners naar hun eigen markt kijken en geven indirect een beeld over waar ze staan in de Nederlandse markt.

‘De eerste plaats veroveren, in een omgeving met veel goede concurrenten, was niet eenvoudig. Die eerste plaats daarna jaar op jaar vasthouden kan alleen als je intensief in gesprek bent met je klanten en met de markt, zodat productontwikkelingen aansluiten bij hun wensen.’ vertelt Johan Blok, Director of Product Development, Support & Training. ‘Met onze nieuwste versie, Smartsite iXperion, hopen we een volgende sprong te maken met nog betere prestaties, hoger gebruiksgemak en functies die gericht zijn op eigentijdse, dynamische, gepersonaliseerde en rijke websites.’

Voor het tweede jaar worden ook internetbureaus in de lijst opgenomen. Ook in deze lijst doet Seneca het verdienstelijk, met een prima vierde plaats. Dit is wel een daling ten opzichte van vorig jaar. Maar het aantal deelnemende gespecialiseerde internetbureaus is dit jaar vele malen groter dan vorig jaar en Seneca staat nog maar als enige CMS-leverancier in de top 10. Hieruit kan geconcludeerd worden dat de concurrentiepositie van de gespecialiseerde internetbureaus sterker wordt ten opzichte van de CMS-leveranciers in deze markt. En dat Seneca haar CMS-concurrenten ver achter zich laat met haar vierde plaats.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nora Verbrugge
T: +31 (0)15 - 251 37 00
E: [email protected]
I: www.smartsite.nl

Trefwoorden: Content Management, Content Management Systeem, Ict, Overheid, Smartsite, Wcm, Wonen, Zorg