Smartsite Summer Academy; Heb jij de S-factor?

Smartsite Summer Academy; Heb jij de S-factor? van Smartsite

Door: Smartsite  12-06-2008
Trefwoorden: Training, Ict, Zorg

Delft, 11 juni 2008 - Deze zomer organiseert Seneca een Academy om aanstormend IT-talent de kans te geven om kennis te maken met Smartsite iXperion. Onder het motto "Heb jij de S-factor?" gaat Seneca op zoek gaat naar deelnemers die hun kennis om kunnen zetten naar een innovatief idee. De winnaar van deze uitdaging sleept een schitterende hoofdprijs in de wacht.

Tijdens de eerste week van de Smartsite Summer Academy krijgen de deelnemers de kans om hands-on kennis te maken met het Smartsite iXperion. Het is een druk maar zeer interessant programma. Achtergronden van Web Content Management, configuratie van en ontwikkeling voor Smartsite iXperion en Application Integration van bijvoorbeeld ASP.Net applicaties zijn de belangrijkste onderdelen. Al deze nieuwe kennis en hun eigen vaardigheden zullen de deelnemers nodig hebben om in de tweede week een volwaardig webproject op basis van Smartsite iXperion te ontwikkelen.

Aan het einde van de tweede week beoordeelt een vakjury de verschillende projecten op innovatie, toepassing van Smartsite iXperion, kennis en haalbaarheid van het project. De ultieme winnaar wordt uiteindelijk beloond met een volledig verzorgde reis naar het Web 2.0 Expo Europe congres in Berlijn. De top 3 deelnemers ontvangen daarnaast ook een Smartsite iXperion licentie.

Voor IT-talenten is deze Academy niet alleen een unieke kans om in aanraking te komen met het nieuwste Smartsite CMS iXperion, maar is het ook een uitstekende gelegenheid om de sfeer te proeven in een professionele IT organisatie als Seneca. Naast het intensieve programma zullen een aantal gastsprekers langskomen die hun sporen al hebben verdiend op het gebied van content management. Al met al zal deze Smartsite Summer Academy een fantastische ervaring zijn en een belangrijke stap voor de toekomstige carrière van de deelnemers.

Heb jij de S-factor? Of ken jij het IT-talent waar wij naar op zoek zijn? Kijk dan op www.hebjijdesfactor.nl voor meer informatie over een kostenloze deelname.

Adres:
Seneca BV
Elektronicaweg 31
2628 XG DELFT

Contact opnemen:
T: +31 (0)15 - 251 37 00
F: +31 (0)15 - 251 37 01
E: [email protected]
I: www.seneca.nl

Trefwoorden: Content Management, Content Management Systeem, Ict, Opleiding, Overheid, School, Smartsite, Training, Wonen, Zorg