Aankondiging nieuw stadion De Graafschap

Aankondiging nieuw stadion De Graafschap van Studio I2

Door: Studio I2  25-03-2009
Trefwoorden: Ontwerp, Animatie, Visualisatie

In opdracht van Licotec is Studio i2 op dit moment druk bezig met de visualisatie van het nieuwe stadion van De Graafschap.

Aanstaande vrijdag wordt het nieuwe stadion voorgesteld aan de pers in een persconferentie. Door middel van onze visualisaties en animaties wordt het nieuwe concept gepresenteerd.

Hieronder de aankondiging:

Het Duivense bedrijf Licotec Daklicht presenteert vrijdag in Doetinchem een plan voor een milieuvriendelijk stadion voor voetbalclub De Graafschap. Het betreft een uitgewerkt ontwerp dat bij realisatie 45 miljoen euro kost.

Er kunnen volgens Perry Schopman van Licotec, twintigduizend bezoekers in het stadion. Henk Bloemers, commercieel directeur van De Graafschap, bevestigt dat het plan wordt gepresenteerd in het huidige stadion De Vijverberg.

Volgens Bloemers betreft het een vrijblijvende offerte. "We laten ons verrassen", zegt Bloemers. "Over het nieuwe stadion zelf is nog geen ei gelegd, dus ook niet over de bouwer." Volgens Schopman handelt Licotec - sponsor van de Doetinchemse club - wel in opdracht van De Graafschap en is er een plan gemaakt binnen de door de club gestelde kaders qua budget.

Licotec was ook betrokken bij de dakconstructies van de Arena (Amsterdam) en Galgenwaard (Utrecht).

Voor meer informatie:

STUDIO i2
Licotec

Trefwoorden: Animatie, Graafschap, Ontwerp, Stadion, Visualisatie