window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":17,"ttGuid":"39B67919CD00BDE7","agent":""} <meta content="Publisher.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Publisher 12" name="Generator" /> <link ..." />

Nigella Lawson introduceert FlameWare pannenserie

Nigella Lawson introduceert FlameWare pannenserie van Fabfood.nl

Door: Fabfood.nl  17-03-2009

Nigella’s FlameWare bestaat uit vier verschillende pannen in zwarte uitvoering en is verkrijgbaar in twee maten:

  • Marmitout, groot (5 ltr) en Marmitout, klein (1.5 ltr)
  • Casserole, groot (5 ltr) en Casserole, klein (1.5 ltr)
  • Tagine, groot (3 ltr) en Tagine, medium (2 ltr)
  • Buffet, groot (3 ltr) en Buffet, medium (2 ltr)
Nigella’s FlameWare is on-line te bestellen via www.FabulousKitchen.nl en verwachten we medio maart te kunnen leveren. Uitgebreidere informatie is daar ook te vinden, naast uiteraard de bestaande producten van Nigella’s Living Kitchen serie.
De prijzen variëren van € 57,- voor een kleine Casserole tot € 120,- voor een grote Tagine.

Living Kitchen is een kookartikelen-lijn die in Groot Brittannië is ontwikkeld door Nigella Lawson in samenwerking met Sebastian Conran, een bekend Brits ontwerper. De lijn is geïnspireerd op haar eigen ervaringen in de keuken en moest praktisch en functioneel zijn, maar vooral ook een blikvanger.

Nigella Lawson is culinair publiciste. Verscheidene kookboeken zijn van haar hand verschenen, waarvan de laatste, Nigella’s Kerst, in november vorig jaar is uitgekomen. Ook heeft zij diverse televisieprogramma’s gemaakt, die in Nederland (RTL4)en België worden uitgezonden.

Fabulous Kitchen is een webwinkel en onderdeel van VOF FabFood.nl. Een ander onderdeel, FabulousFood.nl, is al bijna 5 jaar een succesvolle internetwinkel op het gebied van Britse etenswaren. Zie: www.FabulousFood.nl.
De kookartikelen-lijn van Nigella Lawson werd in 2006 door hen op de markt gezet.
Het servies is te bekijken en te bestellen via de website www.FabulousKitchen.nl. Foto’s voor publicatie zijn op verzoek beschikbaar op cd.

Vragen of opmerkingen? Mail dan naar [email protected] of bel 015-257 69 04.