window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":73,"ttGuid":"3B1460707C1EAD64","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

In-line flow meter familie VPFlowMate nu verbeterd ontwerp

In-line flow meter familie VPFlowMate nu verbeterd ontwerp van Van Putten Instruments

Door: Van Putten Instruments  06-08-2008

Nu worden alle VPFlowMate in-line massa flow meters van VPInstruments aangeboden met een nieuw, revolutionair ontwerp. Verbeteringen zijn aangebracht op verschillende gebieden en  mede dankzij deze verbeteringen, is de VPFlowMate in-line de beste keus voor uw perslucht metingen.

 

The VPFlowMate is nu voorzien van afneembare in- en uitstroombuizen. Schroefdraad en procesaansluitingen kunnen tijdens installatiewerkzaamheden beschadigd raken, of moeten aangepast worden op het proces. Door de verbeterde afneembaarheid, worden installatie en service nu een stuk gemakkelijker. De temperatuurmeting en de interne aërodynamica zijn verder geoptimaliseerd, waardoor metingen nog nauwkeuriger zijn geworden. De vormgeving is ook gemoderniseerd en weerspiegelt het high-tech imago van het product.

 

De VPFlowMate in-line meet massa flow and kan worden toegepast voor perslucht, stikstof, argon, helium en andere niet corrosieve, droge gassen. De VPFlowMate in-line is verkrijgbaar in 0,5, 1 en 2 inch, en verkrijgbaar met de volgende meetbereiken: 0..30, 0..60, 0..120, 0..750m3/hr.

 

De gehele familie is nu verkrijgbaar met het nieuwe, verbeterde ontwerp. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.