De VPFlowMate in-line product lijn is geheel vernieuwd

De VPFlowMate in-line product lijn is geheel vernieuwd van Vpinstruments

Door: Vpinstruments  15-08-2007
Trefwoorden: Perslucht, Metingen, Flow Meter

The VPFlowMate in-line meter wordt nu geleverd in een nieuw jasje! In nauwe samenwerking met onze klanten hebben wij verbeteringen aangebracht op verschillende gebieden. Dankzij deze verbeteringen is de VPFlowMate de beste keus voor uw perslucht verbruiksmetingen.

Schroefdraad en procesaansluitingen kunnen tijdens installatiewerkzaamheden beschadigd raken, of moesten worden aangepast op het proces. Daarom is de VPFlowMate nu voorzien van afneembare in- en uitstroombuizen. Niet alleen installatie, maar ook service wordt hiermee een stuk gemakkelijker. De temperatuurmeting en de interne aërodynamica zijn verder geoptimaliseerd, waardoor metingen nog nauwkeuriger zijn geworden. De vormgeving is ook gemoderniseerd en weerspiegelt het high-tech imago van het product.

De VPFlowMate in-line flow meter wordt toegepast voor Perslucht, Stikstof, Argon, Helium en andere niet corrosieve, droge gassen. De VPFlowMate is standaard uitgerust met display, RS232, 4..20 mA en pulsuitgang. Meetbereik: 0..30, 0..60, 0..120 en 0..750 m3/hr.

Dankzij alle verbeteringen is de VPFlowMate de ideale keuze voor alle perslucht flow metingen.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

VPInstruments
Buitenwatersloot 335
2614 GS Delft, the Netherlands
T:00 31 15 2131580
F:00 31 15 2130669
[email protected]
www.vpinstruments.com

Trefwoorden: Flow Meter, In-lijn, Metingen, Perslucht, Vpflowmate,