Westland Verwarming

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lagosweg 39 K , 2622 CZ Delft, Zuid-Holland

E-mail

Over Westland Verwarming

Wij zijn een servicegericht installatiebedrijf, werkzaam in de regio Westland/Haaglanden en de specialist op het gebied van verwarming!

U kunt ervan op aan dat er een gediplomeerd en ervaren vakman langskomt om de werkzaamheden uit te voeren, uw situatie op te nemen of om de problemen te verhelpen.

Wij onderhouden en repareren alle merken verwarmingstoestelllen.

Installeren van toestellen

De gemiddelde gebruikstijd van een verwarmingstoestel schommelt rond de 15 jaar. Dit is afhankelijk van het aantal branduren, de frequentie van het preventief onderhoud en het type of merk toestel. Het vervangen van een toestel kan onder andere de volgende voordelen hebben:

● Lagere energiekosten
● Hoger veiligheidsniveau
● Meer comfort (warm water en een constante kamertemperatuur)
● Milieuw vriendelijk (minder CO2 uitstoot)

Wij kunnen u tegen uiterst scherpe prijzen leveren:
● CV toestel (combi) ● gashaard ● Boiler (zon, gas) ● Geiser ● woningventilator

Aanpassen / installeren leidingwerk

Storingen

Voor storingen zijn wij altijd te bereiken, 7 dagen per week. Onze servicemonteurs zullen er alles aan doen zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Let op: Periodiek onderhoud kan veel storingen voorkomen. Bij veel verzekeringsmaatschappijen is periodiek onderhoud verplicht.
In geval van brandschade loopt u mogelijk risico!

Merken welke wij onderhouden en storingen aan verhelpen zijn o.a.:
Agpo, Awb, Atag, Baretta, Bosch, Junker, Daalderop, Faber, Intergas, Itho, Nefit, Radson, Remeha, Rodiac, Vaillant, Wolf etc.

Storingen

Voor storingen zijn wij altijd te bereiken, 7 dagen per week. Onze servicemonteurs zullen er alles aan doen zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Let op: Periodiek onderhoud kan veel storingen voorkomen. Bij veel verzekeringsmaatschappijen is periodiek onderhoud verplicht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Westland Verwarming in Lagosweg 39 K, Delft Zuid-Holland 2622 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Delft Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delft Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delft Zuid-Holland, 2622 CZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825738]